PLC image
Optimaliseer en breid jouw PLC-systeem uit

De nummer 1 vraag die onze Programmable Logic Controller-klanten ons stellen is: ‘kunnen jullie ons helpen ons proces te versnellen?’. Dat kunnen we zeker: we doen dit namelijk al sinds 2001 voor onze internationale klanten in warehousing en fulfilment, voor vliegvelden en voor ziekenhuizen.

We kunnen je op twee gebieden ondersteunen:

 1. Optimalisatie 

  Een efficiënter proces bespaart je tijd en geld. Daarom rekenen we een betere window uit, zorgen dat een vrije kamer snel en goed wordt gedetecteerd of onderzoeken andere mogelijke optimalisaties op basis van jouw kennis van de installatie.

 2. Uitbreiding 
  Zodra de leverancier de nieuwe hardware levert programmeren wij de integratie op de bestaande installatie. Zo zorgen we dat de juiste producten nog steeds in de juiste doos terechtkomen en de koffer op het juiste moment naar de volgende band wordt gezet.


 PLC’s: Beckhoff, Siemens en Allen Bradley

Als technisch projectmanager weet je exact wat je wilt en kun je snel schakelen. Dat is dan ook precies wat we graag voor je doen. We definiëren de juiste seriële connectie voor de PLC’s van Beckhoff (inclusief TwinCAT2 en TwinCAT3), Siemens en Allen Bradley en zorgen voor snel resultaat.

Dit kun je van ons verwachten:

 1. 19 jaar ervaring in PLC-integraties
 2. Hoge kwaliteit voor een kwart van de prijs van grote partijen
 3. Snel schakelen

Laat ons weten welke optimalisatie of uitbreiding je zoekt zodat we je snel verder kunnen helpen.

Hoe nu verder?

 1. Mail ons je uitdaging 
 2. We plannen een vrijblijvend gesprek 
 3. Ontvang een duidelijk voorstel 
 4. We gaan samen aan de slag
Neem contact op