Jouw partner in maatwerk IT-oplossingen

Sinds 2000 ontwikkelen we maatwerk IT-oplossingen om zoveel mogelijk kleine handelingen én ingewikkelde bedrijfsprocessen te automatiseren. Onze hoofdovertuiging is namelijk dat techniek er is om je te ondersteunen. En dat er door een geautomatiseerd werkproces tijd, geld en energie overblijft voor het échte werk: het helpen van jouw eigen klanten. Daarom helpen wij groeiende bedrijven aan maatwerk IT-oplossingen die het werkleven simpelweg makkelijker maken.

Chopin Software Development staat voor:
 • 19 jaar ervaring in maatwerk IT-oplossingen
 • Van bouw tot industrie tot zorg, als ontwikkelaar, projectmanager en adviseur.
 • Lange termijn focus in maatwerk
Wat je vraag ook is, we houden er rekening mee dat je in de toekomst uit kunt bouwen.

Internationaal klantenbestand
We weten hoe we in verschillende culturen een project kunnen uitvoeren en leiden.

De best passende oplossing
Met jouw kennis van het bedrijf en onze ervaring in de techniek vinden we de beste oplossing.
Én we zijn ontzettend trots dat 85% van onze klanten minimaal vijf jaar bij ons blijft.

Dingen zo makkelijk mogelijk maken
Het verhaal van Chopin Software Development begint bij eigenaar en zelfverklaarde ‘luiaard’ Walter Harms: ‘Ik wil dingen gewoon zo makkelijk mogelijk maken’. Toen hij op jonge leeftijd veel dubbel werk deed in de ontwikkeling van software voor zijn baas, ontwikkelde Walter een programmaatje om het ontwikkelproces makkelijker te maken. Één druk op de knop en 80% van de software stond al klaar. En dat bleek een succes: vrienden bij onder andere Shell en Ortec wilden het ook gebruiken.

Toen zijn schuur vol stond met ‘bedankt-kratjes-bier’ schreef hij zich in bij de KvK. ‘Ik woonde op de Chopinlaan en zo werd Chopin Software Development geboren. Ik heb uiteindelijk mijn baas ontslagen en het leuke is dat hij direct mijn eerste klant was’ lacht Walter. Inmiddels focust ons team zich op het efficiënter maken van allerlei processen.

Als ontwikkelaar van maatwerk IT-applicaties, PLC-integraties en als adviseur helpen we het leven van bedrijven en hun werknemers simpel gezegd een stuk makkelijker te maken.

Dit kun je van ons verwachten :

 • Pragmatische aanpak
  We gaan niet voor de technisch meest indrukwekkende oplossing, we gaan voor wat voor jou werkt.

 • Doelgerichtheid
  Alles wat we doen heeft een duidelijk plan en een duidelijk einddoel. Of dit nu een kleine aanpassing of een groot traject is.

 • Eerlijk advies
  We geven onafhankelijk advies over de best passende oplossing en zijn niet gebonden aan softwarepakketten of IT-partijen.

 • Vernieuwende ideeën
  We volgen niet zomaar de gebaande paden maar komen indien nodig met nieuwe ideeën of oplossingen, op gebied van techniek én proces.

 • Focus op samenwerking
  Jij kent jouw werkprocessen, wij de techniek. Samen zoeken we de beste oplossing die jou tijd, geld of energie bespaart.

Waar kunnen we jou mee helpen? 

Laat het ons weten als jij op zoek bent naar een manier om jouw werkproces makkelijker te maken, passend bij de systemen die je al gebruikt. Dan zoeken we samen naar de best werkende oplossing!
Over ons image